Post by froncecontcotour on Feb 18, 2022 11:16:31 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pixel Gun 3D - Battle Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pixel Gun 3D - Battle Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодує більше витривалості ▞▞▞
▞▞▞ Pixel Gun 3D - Battle Royale 2022 version ▞▞▞
Обновления портят игру
піксель ган 3д занемає багато гігабайтів
Після оновлення, захожу у мене підручник. Де мій акаунт, скажіть мені, де він і як його востановити?
Після оновлення не можу синхронизувати дані розраби помогите
Мені подобається ця гра, але вона постійно вилітає, коли я намагаюся її завантажити, і я маю новий Samsung 21. Це засмучує, будь ласка, виправте це
Не намагаюся бути грубим. Я любив цю гру роками, і я все ще люблю, але останнім часом вона не дає мені завантажуватися назад, вона переходить на 90%, а потім зупиняється, будь ласка, виправте, якщо можна.
Підбір матчів порушений, кожен матч, який ви отримуєте, ставиться з гравцями, які не на вашому рівні. І це просто несправедливо, не можна грати проти гравців 23 рівня, коли ви лише 10 рівня. Мені б дуже хотілося, щоб підбір матчів був виправлений, і вам можна було б проводити матчі з гравцями того ж рівня, що і ви.
Мені подобається гра. Але є проблема. Щоразу, коли я вирішу торкнутися списку друзів, я відстаю від гри. Я знаю, що я не займаю багато місця на цьому телефоні, головним чином тому, що нещодавно я щойно скинув його до заводських налаштувань. Я не знаю, що ці ігри мають справу з андроїдами, але це стає великою проблемою. Я дійсно стурбований. Зверніться до цього огляду якомога швидше. Я хотів би отримати більше задоволення від гри, але я ледве можу зробити це, якщо вона продовжує виганяти мене.
дуже дорогі пушкі
Таке собі
Доброго вечора Разраби, можете полагодити гру. Зараз, коли ти заходиш в гру, проходи десь 30 секунд і гра ламається Велике прохання полагодити це як найшвидше
Розробники Шкірним оновленням все стає ще гірше зверніть увагу на старий Pixel Gun
Pixel Gun 3D - Tembak-tembakan Aksi npdp
Фууууууууууууу фігня
Найгірше що бачив за своє життя !!! Не рекомендую!!просто закласти грати в мультиплеєрі!
Меня забанили не за те, що я чесно грав і тут ви забанени із-за правил ігор не написано яких! Ещё гра вимагає кучу доната. безкоштовні бонуси? фиг вам!! Я 24-ур і мені підставляють противників 39!!!!!!!!
Читервів багато у мене 11 лвл і всіх уже топ оружки
хороша гра! Зазвичай я граю в неї на своєму мобільному, але у мене є сині стеки, і я граю в неї на ноутбуці, коли я відкрию гру, вона завантажиться до нескінченності, я не припиняю завантаження, будь ласка, виправте це на ПК
Гра так собі коли в мене був 55 рівня в мене було 4 050 монет на наступний день я хочу купити топердомет а на наступний день в мене всі монети пропали прошу вас тримайте мої монети !!!
Верніть стару ігри ! Хто зі мною?
Pixel Gun 3D - Battle Royale Hành động tqls
Така дібільна ігра такий інтарнет не може тянути
Вилетает!
ДУЖЕ КЛАСНО
Этим
Розробочіки створюють амо на будь-який встановлений акаунт
Pixel Gun 3D - Battle Royale Azione azn
Я граю в Pixel Gun 3D приблизно з 2013 року на кількох пристроях. Гра є чудовою і донині, але у мене є проблема з нею. Це не P2W аспект гри, а скоріше бій загалом. Зараз це занадто швидко і хаотично. Кожен помирає за лічені секунди чи менше. Мені не вистачає відчуття від старих конструкцій. Однак, з огляду на це, у Pixel Gun 3D зараз так багато контенту, який приголомшливий, соромно, що кожна зброя, особливо нова, зараз є супер ОП.
Оружие очеть дорогое
Раніше було добре, поки я не втратив свій обліковий запис, і розробники не повертатимуть його, служба підтримки нічого не робитиме, це основна причина, чому люди кидають
Ну як сказати
Я щойно відкрив гру, і вона вилітає, я перестав грати на кілька днів і повернувся і навіть не можу грати в гру, будь ласка, виправте це
Я граю з семи-восьми років, це хороша гра, але розробники повинні додати підтримку контролера для Android. Додайте підтримку контролера для Android, і я поставлю грі п’ять зірок.
Гра дійсно хороша і все, але в ній багато помилок, і іноді гра зависає, це не мій телефон Я вже перевірив свою пам'ять, і плюс мені не подобається той факт, що іноді гра вибиває вас або просто гальмує, у мене це було проблема рік тому, а тепер вона повернулася, тому, будь ласка, виправте це, а також під час поєдинків ви повинні заборонити зброю та гаджети без навичок, тому що багато людей щодня отримують шахрайство і втрачають дорогоцінні камені,............ ........................................................ ...............м....
Incredible Jack: Jumping & Running (Offline Games) Žaid. automat. znwe
Зачем я в це грав
Я знаю, що я називаю це чудовою грою, але тепер, коли я озираюся на неї, вона виглядає інакше, і деякі речі в ній веселі, але зараз є багато помилок, і здається, що ми багато чого сумуємо , йому подобається отримувати нові речі і забувати про те, що потрібно.
Зззззззззррррррроооообббббііііііііттттььь. Нормальне. Упральвіня
Крутизна, гра деталізована просто супер
Три зірки, тому що 1-а: у режимі дуелі, коли є нічия. Він завжди вибирає супротивника, але не вас. 2-й: є набагато складніші супротивники, яких перемогти 3-го: якщо супротивник не вибирає скриню, за яку ви хочете битися, Навіть якщо ви програєте або вигравши, ви не отримаєте скриню, яку хотіли в ігровому режимі дуелі. Якщо ви побачите цього розробника, дякую, що прочитали це
Багото заніма пам'яті скачується мінімум час