Post by froncecontcotour on Feb 18, 2022 10:58:42 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ STRIKERS 1999 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ STRIKERS 1999 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови повећавају бодове ▞▞▞
▞▞▞ STRIKERS 1999 2022 version ▞▞▞
Фантастичан
Брз темпо, одлична игра, ипак треба више фаза
Волим све ове Мобрик пуцачке игре из Јапана.
STRIKERS 1999 არკადული xqrh
ОВО ЈЕ НАЈБОЉА АРКАДНА ПУЦАЛА, БАР НИКАКВА!!! НЕМАТЕ 2 ПЛАЋАТИ ЗА НИШТА И ИГРА ИМА МОДЕРНЕ АВИОНЕ, А НЕ АВИОНЕ ИЗ 2. светског рата. МОРА АКО СТЕ ОДРАСТАЛИ ИГРАЈУЋИ ОВЕ ИГРЕ У БИЛО КОЈОЈ АРКАДИ.
Апсолутно ми се свиђа
STRIKERS 1999 Аркадни lynt
За мог тату... он почиње рано са својом деменцијом (са 61), ова игра изгледа да му помаже да остане у контакту са свима, брзина коју пружа, одржава његов ум активним... хвала!
Волео бих да испробам ову игру, али она тражи дозволу за приступ мојим телефонским контактима, медијима и складишту. Складиште Могу да разумем да бих сачувао податке о игрици, али зашто би игра морала да приступи медијима и контактима мог телефона...то уопште нема смисла.
Веома лепо ан
Заиста волим ову игру. Раније сте га деинсталирали због мале меморије. А сада, поново га инсталирајте и још увек два палца горе за ову игру. Контроле, графици и нивои су изузетно одлични! Хвала програмеру. 5 звездица или више ако могу.
Заразно искуство учења од
То је добра игра
Где деца из 20-их играју ово? И такође нека игра изгледа као да је на целом екрану, молим вас
убија време
Веома добре игре лепе за пуцање и лаке за играње
користите много података у позадини
Лепа игра
No Humanity - En Zor Oyun Arcade wbw
оценио сам мноштво централне звезде
Стрикерс 1999 је реалистична игра и графика је превише немогућа за одбрану вашег авиона, а игре Стрикерс 1900-их би могле да искусе моћ мозга. Аркадне игре могу од вас учинити СТРУЧЊАКА
тако тако
Ова игра ме подсећа на моје детињство... добра је игра само више рада на графики
STRIKERS 1999 Arkada jln
Не би требало да будете приморани да дозволите да се игра свих ствари повеже са контактима или налозима.
Одлична игра Али, нешто није у реду са овим, има превише огласа, раније их није било толико
Лепа игра за држање... Једна од најбољих бесплатних игара на мрежи.
веома лепо 👍
Стварно ми се свиђа игра
Ово је Ултимате оригинална аркадна игра. Да ли ми треба Куартерс Нема шансе. Само игра. Хвала вам . Данашња деца би требало да пробају ово и осете стварну напетост лол
Озбиљно дозволите да имате дозволу за моје контакте...хм не хвала
не учитава се каже мора ићи на страницу за ажурирање, а затим ме шаље назад на гоогле плаи али нема ажурирања само инсталирај г
Мислим да је контрола проблем. Одавно сам играо у видео игрицама могу брзо победити. Можда тимска игра треба поправити због овога.
Молим вас поправи јер ако играм и престанем да играм ако кликнем, апликација се неће отворити, молим те поправи🙏🙏🙏🙏🙏
ок..
Одлична игра, лака контрола, добра графика
То је сјајна игра од пуно узбуђења, мени ради!!!
Заиста лепа игра
Лепа, веома заразна, заиста добра игра
Игра тражи приступ контактима вашег телефона да би се играла. Не хвала. Само звучи као да ће игра спамовати моје контакте рекламама.
Врло добра игра, али на кратко само 08 ниво пали у 03 модовима и онда крај
Супер Греат! Волео бих да је мало дуже!
STRIKERS 1999 Arcade szw
срушити апликацију