Post by froncecontcotour on Feb 18, 2022 10:37:35 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mr Bullet - Spy Puzzles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mr Bullet - Spy Puzzles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody nieograniczona wytrzymałość ▞▞▞
▞▞▞ Mr Bullet - Spy Puzzles 2022 version ▞▞▞
Gra jest w połowie przyzwoita i nadałbym jej nieco wyższą ocenę, JEŚLI gra nie zostałaby wykonana tak, jak jest. pierwsze 5 lub więcej poziomów, bez reklam. Nagle, gdy tylko ten próg zostanie przekroczony, REKLAMA CO DWA LUB TRZY POZIOMY I ZAWSZE TEN SAM. Tylko na razie moja cierpliwość się wyczerpie, a już dzisiaj pękło.
Dotarłem do rozdziału 5 w mniej niż 30 minut. Gra nie sprawia trudności i jest fałszywie reklamowana w reklamach. Nie możesz nawet ryzykować samobójstwa, usuwając wszystkie trudności z wielu łamigłówek. W grze zastosowano tę samą sztuczkę na niektórych poziomach, a większość poziomów nie była nawet zagadkami, chodziło raczej o zastrzelenie pięciu wrogów stojących w idealnej linii przed tobą.
Banalnie proste. za proste.
Fajna gierka ale jest za dużo reklam
Gram w to i ponownie zainstalowałem, to jest dobra gra
Tak Zapraszam na mój kanał na yt The KrisMega
Odrzucony bezpłatny okres próbny (3 dni, następnie pobierana jest cykliczna subskrypcja).Celowo niejednoznaczny ekran potwierdzenia wyskakuje z dużym, zielonym przyciskiem oznaczonym „Wróć”, prezentującym odwrócenie poprzednich danych wejściowych w stylu i miejscu zwykle zarezerwowanym dla potwierdzenia poprzedniego wpisu. Wybór niejednoznaczny. Zacieniona taktyka. Wymuś zamknięcie aplikacji i odinstalowanie. Bądź lepszy, dev.
Ta gra jest naprawdę fajna i nie mam żadnych skarg, z wyjątkiem poziomów, które są dość proste, ale kiedy wchodzisz w grę więcej, robi się trudniej i jestem na poziomie 6, a tylko 2 addy pojawiły się w tym czasie. Więc tak, to naprawdę zabawne, sugeruję, abyś to zrozumiał
Kox
Zabawna, dobra grafika, grywalna. I bardzo przydatne.
Produkcja Gita
gra fajna ale co plansze reklama! kompletna beznadzieja
Ta gra jest tak epicka. Mr bullet nawet nie dba o to, że mu się nie powiedzie, jest po prostu fajny, więc ludzie, którzy myślą, że gra jest nudna, to nie jest tak, proszę zainstalować Mr bullet
Dla chłopcuw
Podoba mi się to puzzle, które są bardzo zabawne. Bardzo lubię zagadki przyjaznego ognia. byłoby oceniane wyżej, gdybyś tonował w niektórych rakowych AD. wiemy, że musisz jakoś na tym spieniężyć, ale częstotliwość i niespójność są bardzo denerwujące. czasami są zagadki, których nie mam ochoty rozwiązywać, bo wiem, że po tym będzie pociąg czterech lub pięciu AD i wydawanie pieniędzy na kosmetyki tylko po to, by wciąż dostawać ten sam kosmetyk.
Jest super😎😎😎😎😁😁😁
Po każdym poziomie reklamy. Za dużo
Mr Bullet - Spy Puzzles पहेली cgaa
War Robots Multiplayer Battles ઍક્શન vyl
Belka z tej gry on on :-) 🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Gra próbuje zmusić gracza do zakupu wersji vip, z reklamami co 2 poziomy, to bardzo dowolna, ponieważ jeśli deweloper udaje zakup klienta, konieczne jest dobre wrażenia z gry, znając wszystkie funkcje gry a to jest niemożliwe z powodu nadmiaru reklam. Dodatkowo reklamy są bardzo nieprzydatne, długie i irytujące. Są lepsze gry, które starają się przekonać klienta do dobrego zakupu, ale tak nie jest w przypadku Mr Bulleta
To miłe. Nie mam problemu z grą Faktycznie skończyłem ją w niecały dzień. Myślę, że jeśli chcesz ułatwić grę, powinieneś pokazać różne punkty, w których pocisk odbije się, jeśli zamierzasz w coś wystrzelić.
Nie powinienem oglądać 30-sekundowej reklamy co minutę do kilku minut gry. Bycie tam trochę chciwym. Nie jestem pewien, czy istnieje wersja bez reklam, ale ponieważ musiałem oglądać tak wiele reklam w mniej niż 10 minut od pierwszego grania, nie zamierzam nawet zawracać sobie głowy szukaniem opcji bez reklam. Nie chcę grać więcej, aby zobaczyć, czy podoba mi się gra, nie warto oglądać tylu długich reklam. Może nie zaszkodzi pozwolić ludziom grać w pierwsze początkowe gry bez reklam lub czegoś takiego.
Ta gra jest ok ale możesz jak gram w niom no to jakoś nie mogę się doło
Gra jest fajna, ale nie podoba mi się, gdzie trzeba przyłożyć palec, aby celować i strzelać. To bardzo niezręczne, a twój palec przeszkadza w samej grze. Największym powodem, dla którego dałem tylko 2 gwiazdki, jest ilość reklam. Ilość reklam, które trzeba przeczekać, żeby zagrać kilka razy, sprawiła, że się zdenerwowałem i całkowicie przestałem grać. Rozumiem, dlaczego programiści potrzebują reklam, jeśli nie kupujesz pełnej wersji, ale to mnie tak zraziło, że nie chciałem kupować pełnej wersji.
Po dłuższym czasie nudzi.
Ciesz się grą, jedynym problemem jest to, że nie możesz odebrać nagród, nawet gdy jesteś online i oglądasz filmy. Czy mógłbyś to naprawić? Powinienem mieć więcej niż 15 magazynków, ponad 20 granatów, ponad 5 super granatów i ponad 5 bazooki.bazooka. och, zebrałem też mnóstwo różnych skórek.
Zaspamiona reklamami. Rozumiem, że zarobić, ale jednak teraz chcesz autor przesada.
Po godzinie lub dwóch grania wydaje się, że ta gra mobilna jest tylko nośnikiem reklam. Ok, gdy uruchamiasz program do blokowania reklam w sieci, taki jak pihole, ale bez niego spędzasz więcej czasu na czekaniu, aby pominąć reklamę, niż na odtwarzaniu. Rozgrywka jest śmiesznie prosta i nie wydaje się skalować.
Reklamy co rundę, czasem co dwie. Gra tak prosta ze dziecko lub staruszek który ledwo udaje się przejść przez telefon bez problemu
Reklamy są odtwarzane częściej niż Ty grasz w grę. Każda reklama trwa około 5 sekund. Każdy poziom trwa około 3 sekund. Czasami po każdym poziomie pojawia się reklama. Czasami po parze. I trzeba ręcznie zamknąć reklamę... Plus... tylko subskrypcja, aby usunąć reklamy? To żart.
Mega super
Mr Bullet to bardzo zabawna i wciągająca gra... Uwielbiam efekty dźwiękowe i krwawe szczegóły (ponieważ to gra)! Po prostu dużo śmiechu! Dzięki za fajne doświadczenie!
Gra jest naprawdę fajna. Cofa mnie do czasów bycia dzieckiem. Reklamy są naprawdę brutalne. Mają baner na dole i co kilka poziomów jesteś zmuszony obejrzeć reklamę. Byłbym skłonny zapłacić za żadne reklamy, ale jest to związane z głupią usługą VIP.
Mr Bullet - Spy Puzzles Παιχνίδια παζλ nciu
Kanał jak choj, wciaz reklamy i powtarzajaca sie wersja szkoda nawet pol gwiazdki
Gra była wspaniałym doświadczeniem, ngl. Ale jak większość ludzi tutaj, myślę, że powinieneś pozbyć się reklam. Istnieje wiele reklam. Z pieniędzmi, które masz od ludzi oglądających twoje reklamy, myślę, że powinieneś ich użyć, aby je usunąć. Również moja gra trochę opóźnia się, jak, dużo.
Zajefajna
Za każdym razem, gdy kończysz rundę, pojawia się reklama, nie pobieraj tego, tak jak możesz podzielić ludzi
fajna gra ale slaba grafika
Za dużo reklam
Mr Bullet - Spy Puzzles Puzzle ytqc