Post by froncecontcotour on Feb 18, 2022 10:34:32 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ King Of Defense: Merge TD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ King Of Defense: Merge TD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab veapunkte ▞▞▞
▞▞▞ King Of Defense: Merge TD 2022 version ▞▞▞
King Of Defense: Merge TD სტრატეგია mowj
Torn on nii nõrk, et see on naeruväärne
Pole hea. Ei saa oma andmeid taastada. Viga
Android 10 puhul liiga ebastabiilne
Hea, kui oled laps.
Suurepärane, mulle meeldib See tühjendab akut kiiremini
See oli 5 stardimäng kuni 2. maailmani. See on peaaegu võimatu, kui neid väikeseid tablette on nii raske tappa. Ma armastasin seda mängu. Nüüd olen ummikus ja see on mõttetu
See on kindel tornikaitse mäng; aga kui olete saavutanud draakoni taseme, olete parem valmis raha välja laskma. Nad peaksid seda nimetama "Rahadraakoniks". Mulle ei meeldi, kuidas kangelaste eest üüratult palju raha küsitakse. Muidugi, ma ei pea neid ostma, kuid 15 dollarit lisakangelase eest on üsna naeruväärne. Täiendavad kangelased lihtsalt ei paku rohkem väärtust, kui kogu mäng väärt on. See on mõttetu arusaam.
Ostsin kangelasepaki ja raha võeti kaardilt maha ja ma ei saa kangelasi rahastada
WooJah
Ei andnud mulle isegi seda asja, mille ostsin.
King Of Defense: Merge TD Strategické csz
Reklaame ei hüppa, mäng on nauditav.
Halb
pole hea mäng nii igav
Et lihtne, hakkab lihtsalt igav
leida
Muudan selle mängu arvustust. See oli suurepärane ja töötas hästi, kuid nüüd ei saa see enam Google Playga ühendust.
Vgg
Kogu aeg kraaksub. Desinstallis selle.
Tasus (kaks korda!!) mõne kalliskivi eest, maksis, ei saanud kalliskive, võttis organisatsiooniga ühendust kahel erineval viisil ilma vastuseta...
See on okei
Ma naudin seda mängu
Tugev mäng huvitavate mänguvõimalustega.
Mulle meeldib see mäng, kuid mõnda taset on väga raske vallutada.
Mulle meeldib mäng, soovin, et saaksime lahinguväljal kasutada rohkem kui 2 kangelast. Suurendage ka lemmikloomade maksimaalset taset.
Fair on selle mängu hea kirjeldus, mitte nagu teised mängud, see annab jõudu inimestele, kes töötavad rohkem aitäh, poisid, ma tahan, et annaksite rohkem näpunäiteid sama evel (üle 30) suure armastuse kordamiseks👄
Piisavalt korralik mäng. YouTube'i videoid vaadates on aga mõnda taset muudetud, mistõttu on mõnes olukorras võimatu ületada
Selle rakenduse arendaja on lihtsalt petis. Te ei saa draakoni lava puhastada, ilma et maksaksite neile kangelase ostmise eest 2000 Rs/-. Ei soovita.
Turniiril on palju petjaid, lol ei ole minu aega väärt
See on osm-mäng, mis mulle karantiinis väga meeldis
King Of Defense: Merge TD रणनीति rufx
see on kõigi aegade parim mäng
Bakwas...
Pärast turniiri lõppu ei ole võimalik turniiriboonust taotleda.
Kui te ei kuluta liiga palju aega ega maksa neile raha, ei saa te isegi mängu edasi mängida.
Kui oleksin mängu teinud, oleksin talle lähedale jõudnud. ma küsiksin temalt? Kas teie isa teenib raha, et teie mängu lõite, maksab raha ainult neile, kes saavad mängu গেম😡😡
Mul on raskusi selle mängu ja Kingi või Defense Premiumi erinevuse mõistmisega. Igasugune selgitus oleks abiks
Hea mäng... nautisin..
Find the Difference 1000+ levels Puzzle xhb
Isegi ei avane. See on kohutav ja tüütu
Nullmängukujundus. Nad lihtsalt viskasid selle nimel kõike, mida suutsid, makstes võidu pärast süsteemid. Null tegelik strateegia või disain. See on mängu vastand. See on lihtsalt hiiglaslik reklaam.
Esiteks, ma nautisin seda mängu natuke. Tornide virnastamise idee oli ainulaadne ja ma nautisin seda. Kuid kui olete normaalsel tasemel esialgsest maailmast üle saanud, muutub see mäng vaid võidumänguks. 500 tähemärki ei ole piisavalt ruumi, et öelda, mis sellel mängul viga on. Ütleme nii, et kui te ei soovi selle mängu mängimiseks päris raha kulutada, peaksite edasi liikuma ja leidma parema, näiteks Kingdom Rush.
SADAMAMÄNGUD
Jätkake seda
lõbus mäng, kuid on üks asi, mis mulle ei meeldi. Gacha süsteem, 4 tärni kangelase killud langemise võimalus on liiga väike. Ma tõstsin oma 3 tärni tähemärki 7 tärniks ja ma ei ole isegi poolel teel oma esimese 4 tärnini. Praegu ei vaja ma isegi 4 tärni, kuna vajan sama palju aega, et tõsta oma 4 tärni 5 tärniks, olen üsna kindel, et mu 7 tärni on palju kõrgem ja tugevam. Ja sama lugu on ka varustusega gacha, väga väike võimalus saada 4+ tärni varustus ja mingil põhjusel vajaminev märk suureneb aja jooksul.
Vea parandamine ajab mängu kokku 15 minuti pärast, panen 5