Post by unwacompnejac on Feb 3, 2022 6:44:24 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Minion Rush: Running Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Minion Rush: Running Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code generator stamina ▞▞▞
▞▞▞ Minion Rush: Running Game 2022 version ▞▞▞
1 αστερι γιατι οταν την ανοιγο μου κολαει στο universal! Φτιάκσε το τόρα!!!! 😬
Έτσι κι έτσι
διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά λέει ότι δεν υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο αρκετά. ακόμα και όταν είναι συνδεδεμένο στο διαδίκτυο.
Είναι πολύ ωραιο διοτι μπορείς να παίρνας την ώρα σου όταν δεν έχεις τι να κάνεις
Μου αρέσει πολύ το παιχνίδι και τα minions είναι πολύ χαριτωμένα!!
Εθιστικό 😍
Ειλικρινά συνήθιζα να απολαμβάνω αυτό το παιχνίδι πριν, όταν δεν βασιζόταν σε αποστολή και δεν λειτουργούσε με χρονόμετρα. Το να μπορείς να τρέξεις για περισσότερο από ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα πριν από μερικά χρόνια ήταν πιο ευχάριστο από την τρέχουσα έκδοση του να μπορείς να παίζεις μόνο μέχρι την ολοκλήρωση της αποστολής.
Μου ζητάει να κάνω update και παρόλο που έκανα όταν το ανοίγω ξανά ζητάει και δεν με αφήνει να παίξω.
Είναι ένα πραγματικά διασκεδαστικό και προκλητικό παιχνίδι, αλλά χρειάζεται πολύς χρόνος για να κατεβάσετε το παιχνίδι και όχι να εγκαταστήσετε τη λήψη
Τέλειο
Έκαναν αυτό το παιχνίδι πολύ χειρότερο σε σύγκριση με το πώς ήταν αρχικά πριν από μερικά χρόνια, το παιχνίδι ήταν πολύ πιο διασκεδαστικό πριν από λίγα χρόνια και τώρα φαίνεται σαν μια από αυτές τις κλασικές διαφημίσεις παιχνιδιών για κινητά που θα βλέπατε σήμερα
Δεν μπορώ να πέσω γιατί κολλάει συνέχεια
Πραγματικά καλό αλλά χρειάζεται πολύ χώρο..
Temple Run 2. My Talking Tom Clash of Clans Pou Hill Climb Racing Minion Rush Fruit Ninja 8 Ball Pool Τα παιχνίδια που οι χρήστες ζήτησαν
Ρκξ είναι χάλια
Μου έχει κολλήσει στο special mission και βγάζει συνέχεια τα ίδια αντικείμενα ..Η πίστα έχει γίνει ενιαία χωρίς το συντριβάνι ..τι να κάνω;
Καταργήστε τις τελευταίες ενημερώσεις ή αφαιρέστε ολόκληρο το παιχνίδι
Αγαπήστε αυτόν τον ατελείωτο δρομέα, απλώς επειδή έχει πολλούς στόχους που μπορείτε να κάνετε με ατελείωτες ανταμοιβές, καθώς και πολλές εκδηλώσεις για να συμμετάσχετε. Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω ότι δίνετε τη δυνατότητα στους νέους παίκτες να αποκτήσουν μεγαλύτερα κοστούμια! Αγαπήστε αυτή την εφαρμογή. Καλή δουλειά!
Παίζω το Minion Rush πριν και είναι ένα φοβερό παιχνίδι, σίγουρα μερικές φορές είναι δύσκολο το κάνω λίγο πιο εύκολο γιατί αν τα μικρά παιδιά θέλουν να παίξουν όπως για ηλικίες 4 ετών και κάτω, νομίζω ότι θα πρέπει να μπορούν να παίξουν χωρίς να παίζουν σκληρό παιχνίδι, ξεφορτωθείτε μερικά των λέιζερ χωρίς βόμβες Δεν είμαι η ταινία, νομίζω ότι αν έκαναν τη διαφήμιση νομίζω ότι αν είχαμε απλώς ένα παιχνίδι σε αυτό που είπα θα ήταν ένα τέλειο παιχνίδι για μικρά παιδιά για ένα κάτω, οπότε αν θα έκανα αυτές τις κρίσεις αυτό το παιχνίδι θα ήταν τέλειο
Δεν μ ανοιγη αλλα εξω πεξη σε κινητα αλλον κ ειναι πρεγματικα πολι καλο
Νομίζω ότι ενώ αυτή η εφαρμογή είναι διασκεδαστική, θα ήταν φοβερό να υπάρχει μια επιλογή να τρέξει χωρίς τις αποστολές. Μου άρεσε στην παλιά έκδοση που μπορούσες να πας όσο ήθελες. Μου άρεσε αυτή η έκδοση, αλλά πρέπει να συμφωνήσω με όλους τους άλλους...... Μου αρέσει περισσότερο η παλαιότερη έκδοση.
Η νέα ενημέρωση είναι απολύτως σκουπίδια. Ουσιαστικά ξεκινάς εντελώς από την αρχή. Όλα τα κοστούμια, τα power ups, οι μπανάνες κ.λπ. που είχα κερδίσει προηγουμένως έχουν μόλις εξαφανιστεί παρά τον ισχυρισμό ότι δεν θα χαθεί καμία πρόοδος.
παίζω αυτό το παιχνίδι για περίπου 1 χρόνο - λειτουργούσε ομαλά μέχρι πριν από 2 ημέρες, παγώνει και ήταν δυσλειτουργικό, σβήνει μέσα σε δευτερόλεπτα μετά την εκκίνηση - διορθώστε!
Είναι τελείως μαλακεία
Παλιά μου άρεσε αυτό το παιχνίδι, αλλά τώρα είναι κάπως υποβαθμισμένο. Το παιχνίδι είναι λίγο καθυστερημένο και υπάρχουν πάντα πάρα πολλά που συμβαίνουν στην οθόνη και το σεμινάριο είναι λίγο πολύ.
Δεν μου μείνει με τιποτα μην το καταβάζετε
Πολύ ωραίο παιχνίδι μπράβο σας
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά χρειάζεται πάντα για να φορτώσει! Έχει μεγάλη λήψη που φαίνεται σαν να με εμποδίζει από το παιχνίδι! Διορθώστε και κάντε τη φόρτωση γρήγορα😝😔😨😠😡😤😆😄😃😀😊☺😉😍
Το παιχνίδι λειτουργεί καλά και δεν έχει σφάλματα, αλλά το παιχνίδι δεν είναι το ίδιο όπως ήταν. Επρόκειτο να το κατεβάσω ξανά γιατί μου άρεσε το παιχνίδι, αλλά τώρα είναι τόσο μπερδεμένο και δεν είναι το ίδιο. Λυπημένο 😥
Η νέα ενημέρωση έχει σφάλμα... Το παιχνίδι δεν ξεκινά ποτέ και ζητήστε ενημέρωση ως βρόχο..
Προφανώς, υπήρξαν κάποιες αναβαθμίσεις στο παιχνίδι. Επιστρέφοντας μετά από αρκετά χρόνια που δεν παίζω, βλέπω ότι ακολουθεί τη συνταγή του candy crush. Όσο για να μην χαθεί η πρόοδος, αυτό είναι ψέμα. Ποτέ δεν πήρα τα δέρματα και τα νομίσματα που είχα ξεκλειδώσει πριν αφήσω το παιχνίδι. Ωστόσο, εξακολουθώ να έχω τα επιτεύγματα στη βιβλιοθήκη μου...
Μου αρέσει το παλιό animation όπως το έλκηθρο που πέφτει και οποιοδήποτε άλλο, αλλά μπορείτε να προσθέσετε όλα τα παλιά κινούμενα σχέδια πίσω; Nina Sottilo
Πώς μπορώ να ενημερώσω το παιχνίδι! ΘΕΛΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ! 😥😣
Κολλαει παρα πολυ
5/5 dc το είναι απλό και εύκολο στην αναπαραγωγή και ΟΧΙ τσάντες Μην ντρέπεστε να το κατεβάσετε
Κρίμα η παλιότερη έκδοση μου άρεσε περισσότερο
... desertion αὐτομολεῖν abscond decamp desert fugitive go run trim αὐτονομία ... drudge helot instrument menial minion obsequious puppet satellite servant
Το παιχνίδι είναι πραγματικά υπέροχο, αν και το 1 πρόβλημά μου ήταν κατά τη φόρτωση, δεν με άφησε να μπω στο παιχνίδι, έτσι έπρεπε να το διαγράψω και να χάσω όλη μου την πρόοδο, το έχω ήδη πάρει πίσω το μεγαλύτερο μέρος του όμως, το αγαπημένο μου είναι το μεταμφιεσμένο minion για αυτό op powerup, btw έχασα τον ιππότη και την πριγκίπισσα που είχα πριν, έπρεπε να τα διαγράψω, αν μπορούσατε να το πάρετε πίσω για μένα, θα ήμουν πολύ χαρούμενος