Post by unwacompnejac on Feb 3, 2022 6:14:43 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Red Ball 4 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Red Ball 4 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ korlátlan tokenek hack ▞▞▞
▞▞▞ Red Ball 4 2022 version ▞▞▞
A játék jó de hogyha meghalok akkor várni kell húsz percet ezért törlöm le és adok 2 csillagot. szerintem nem éri meg letölteni
Azért nem 5 csillag, mert folyton elfogy az életem, és legtöbbször csak pénzért lehet vanni. Amúgy szerintem jó játék!
Nagyon jó játék!
Az értékelések alapján úgy gondoltam, hogy ez tisztességes lesz, és az alkalmi néhány tévedett. Azok az „életek”, amelyekre az emberek hivatkoznak, amikor azt mondják, hogy nem elég, egy hirdetési séma, minden szint egy hirdetéssel végződik. Minden szint körülbelül 5-10 másodpercet vesz igénybe. Szívesen kap egy hirdetést 5-10 másodpercenként. Ne hagyd, hogy felfűtsd ezt a szánalmas pénzelvonást, nem éri meg az idejét.
Ez a játék szórakoztató, az összes fejezetet megkaptam mind a 3 csillaggal, és az egészet ötször legyőztem, mint a legtöbb kihívás, de emellett szórakoztató és játszani kell
Nagyon jó, de 9-es szinttől folyamatosan a nem indul el. Kérlek segítsetek!!!
Red Ball 4 játék: Segíts a kis piros golyónak eljutni a pályák végére. Intézd el utad során a fekete négyzet gonoszokat.
Mi a fene? Csak a 14. szintet tudtam elérni, és rájöttem, hogy lehetetlen szintet csináltatok. Majdnem elesek a mozgatható rámpa használatakor, és a hülye híd folyton lezuhan, akármilyen precíz vagyok is. Kérjük, javítsa ki. Ebben a játékban rengeteg lehetőség rejlik, és szeretném, ha túl tudnám küzdeni a főnökkel. Kérjük, újítsa meg. Szerk.: a dicsőségből átment rajtam, de az egész életemet elhasználtam az egyik boss-fázisban. Nem tudom, valószínűleg csak szívom ezt a játékot.
De néha idegesítő 😖😤 de amúgy jó 😀😁
Nekem tetszik csak 1 évet kell várni hogy újra töltődjön az élet
Sok időbe telik az élet megújítása, ez egy jó játék, de utálom azt a részt, amikor sokat kell várnom, hogy újra játszhassak.
Nagyon jó játék csak az a probléma, hogy az első pályán kívül a többi pálya fizetős.
CONTENTS. rész A... 2 rész B rész C rész D rész M
Legjobb!
Ez egy fos
sok irritáló hirdetés, és nem lesz több élet.. Minden használt 5 élet után a játék véget ér, és egy órát kell várni, hogy újabb 5 életet kapjon, szóval irritáló, tönkreteszi a Gamer érdeklődését
Szókereső для Андроид - скачать APK
letöltés ÇOK KOMİK TAVUK ŞARKISI apk legfrissebb App ...
Nagyon szuper csak egyet gyűlők benne és az hogy csak 5×3 hp-d van😒
Szórakoztató játék! Nagyon utálom az állandó reklámokat. A legjobb, ha megvásárolja, hogy valóban élvezze a játékot. Fizettem a hirdetések eltávolításáért, nagyon jól szórakoztam, majd úgy döntöttem, hogy telepítem a játékot a táblagépemre. A vásárlások visszaállítására kattintottam, így nem kellett néznem a hirdetéseket... Nem működik. Nagyon csalódott.
Ez a világ legrosszabb játéka.ne tölcsele senki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Idegesítően sok a reklam nem lenne rossz. Letöröltem.
A gyár túl kemény – könnyebb, mint az utolsó fejezet, de kevesebb a díj. Kérem. Készíts. Azt. Becsületes. A játék többi részében minden rendben van. Letöltöm a játékot, küzdök a jungle-n, végül legyőzöm a főnököt (ne aggódj, ez nem probléma), majd gyári 3-as szinten törlöm a játékot. KIJAVÍTSA KÉREM. Köszönöm.
Nagyon jó ez a játék! Csak 20perc mire kapsz 1életet!
A 43-as szint nekem annyira buggol hogy nem tudom végigvinni amikor elértem azt a lézert az a piros-szürke kör rajta volt a gombon.ahogy akartam menni a bumm egyből.visszakapcsolta magát de a kör még rajta volt a gombon.
Ez a játék jó, de egyes szintek annyira kemények, hogy bizonyos szintet nem tudunk megcsinálni anélkül, hogy kihagynák, vagy utalnák arra, hogy a telefonom le van lógva, mert ez a játék
Ez egy jó játék és nagyon szórakoztató, de ami igazán idegesít, az az, hogy csak 5 életem van! És körülbelül 1 órát kell várnom, hogy visszakapjam őket!!!
Nagyon szórakoztató játék, de szuper hülyeség, hogy egy órát akarsz az egész életedre, és állandóan várnod kell, ez nagyon bosszantó, 2 dollárt kell kifizetned, hogy korlátlan életet élhess, ha jobbá teszik, adok ötöt csillagok, de ez nagy probléma
Red Ball 4 Volume 2
Egy nagy fostalicska az egész ez a szar csak arra jó hogy amikor először kilépsz és belépsz máskor kiorja hogy red ball 4 leállt! Szar az egész !
Nem rossz játék de azért nem játszanék vele 20 percet. De én nem akadájozlak titeket próbáljátok ki és döntsétek el hogy nektek tetszik - e ❤️😉
Nagyon jó játék a gyerekemnek